Turvaohjeiden noudattaminen on nyt erityisen tärkeää, niitä on nyt myös päivitetty – luethan tarkasti!

26.2. Päivitetyt Tanssistudio Centron korona turva ohjeet:

Sosiaalitiloja (wc + muuta aula tilaa) on laajennettu sisäänkäynnistä vasemmalle.
Vasemmalla puolella on pukuhuoneet, wc:t ja vanhempien odotustila 3-4v. ja 5-6v. harrastajille.
Seuraa ohjeita ja käytä lapsesi ikäryhmälle osoitettua tilaa. Mikäli sinulla on lapsia niin 3-4v. ja 5-6v. ryhmässä, käytät 3-4 vuotiaiden pukeutumistilaa.Myös vanhemmat odottavat tässä tilassa. Tanssinopettajat hakevat ja palauttavat lapset heille osoitettuun tilaan. Toivomme mahdollisimman monen vanhemman POISTUVAN Centron tiloista kokonaan ulos pihalle odottamaan.
KOULUIKÄISTEN TYTTÖJEN PUKUHUONE SIIRTYY myös Centrosta katsottuna vasemmalle puolelle nimilapulla osoitettuun pukuhuoneeseen. Odottakaa pukuhuonetilassa, että opettaja noutaa teidät tunnille.

PÄIVITYS 26.2.
Centron oikealla puolella olevat pukuhuoneet ovat käytössä VAIN AIKUISILLE ja poikien pukuhuone myös kouluikäisille pojille. Suosittelemme kuitenkin vaihtamaan vaatteet mahdollisuuksien mukaan jo ennen kun tulet tunnille.
1. Paikalla on saatavilla käsidesiä monessa pisteessä.
2. Siivousta on tehostettu.
3. Turvaetäisyydestä ja turvaohjeista muistutetaan. Pyydämme harrastajia huomioimaan erityisesti tämän kohdan! Kenkätelineitä on jaettu useampaan eri paikkaan (hissi-aula, vasemmalla puolella oleva tila 3-6vuotiaille, Centron oma aula ja tuulikaappi), VÄLTÄTHÄN ruuhkaa juuri näissä pisteissä! WC TILOIHIN vain 2 henkilöä kerrallaan, jonota wc-oven ulkopuolella! Muistattehan, että Centrosta vasemmalla puolella on myös WC tiloja.
4. Tuuletamme tiloja tuntien väleissä.

Korostamme jokaisen toimijan ja harrastajan omaa vastuuta noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan ja siten omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Pyydämme kaikkia käyttämään kasvomaskia tunnilla ja sosiaalitiloissa!!

1.ÄLÄ SAAVU SAIRAANA TANSSITUNNILLE. Tunnille pääsy edellyttää, että olet täysin terve. Jos sinulla on pieniäkin oireita, jää kotiin!

2. ÄLÄ TULE TUNNILLE, jos olet matkustanut ulkomailla viimeisen 14 vuorokauden aikana.

3. KUN TULET TUNNILLE, PESE HETI KÄTESI. Tanssistudio Centron aulassa on wc-tilat, missä kädet tulee pestä. Lisäksi käsidesiä on laitettu esille moneen paikkaan, muista käyttää sitä.

4. MUISTA TURVAVÄLI. Tanssitunnin aikana pyrimme pitämään turvavälin. Muista se myös liikkuessasi muussa tilassa. Tanssitunneilla ei ole parinvaihtoa tai pari-/ ryhmätyöskentelyä.

5. VÄLTÄ TURHAA OLESKELUA PUKUHUONEISSA. Tule paikalle vasta 5min. ennen tunnin alkua! Vaihda vaatteet mahdollisuuksien mukaan jo ennen kun tulet tunnille. Mikäli tanssisali on tyhjänä, menethän saliin odottamaan!

6. VANHEMPIA EI TOIVOTA TULEVAN PAIKALLE. Toivomme, että vanhemmat tuovat ja hakevat lapset, mutta eivät jää aulatiloihin muuten. Pyrimme välttämään ylimääräistä oleskelua aulatiloissa. Vain 3-4v. ja 5-6v. vanhemmat voivat odottaa vasemmalla puolella, heille osoitetussa tilassa. Toivomme mahdollisimman monen vanhemman POISTUVAN Centron tiloista kokonaan ulos pihalle odottamaan.

7. ILMOITATHAN MEILLE HETI!!! MIKÄLI SINULLA ON KORONATARTUNTA, kiitos!

Mikäli teillä on opettajalle tai Centron toimistolle asiaa, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. tanssi@tanssistudiocentro.fi tai 050-442 65 45

Turvallisen harrastamisen puolesta!