Häätanssit

Tansseina perinteinen foksi ja suomalainen valssi. Kurssit alkavat aivan alusta, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta! Ammattitaitoiset opettajat takaavat mukavan ja rennon ilmapiirin oppia niin, että tanssin salat luonnistuu helposti. Järjestämme häätanssikursseja läpi hääsesongin ja voit toki valita kurssitarjonnasta myös yksittäiset workshopit tai pitkät kurssit. Pitkillä lavatanssikursseilla opit kattavammin useampaa eri tanssia. Vuoden 2021 häätanssikurssit on pidetty ja keväällä 2022 taas seuraavat.

 

Hääpareilla on mahdollisuus varata yksityistunti häätanssiin tai häävalssin opetteluun. Yksityistunti parille 75 €/55 min. Yksityistunneista otathan yhteyttä tanssi(ät)tanssistudiocentro.fi ja ilmoita koska haluaisitte aloittaa, mitkä viikonpäivät ja ajat sopisivat parhaiten niin vastaamme mahdollisimman nopeasti!

OSTA LAHJAKORTTI

 

Mikäli haluat opetella valssin tai jopa häävalssikoreografian etänä niin nyt pääset Tanssistudio Centron ammattimaiseen opetukseen Mikko Ahdin ja Janica Saarnin johdolla. Tutustu kurssitarjontaan…

TÄÄLTÄ

 

Järjestämme myös kursseja esim. hääseurueille tai kaveriporukoille. Otattehan yhteyttä sähköpostilla, niin varaamme teille oman ryhmätunnin!

© Tanssistudio Centro 2021