Tanssikoulumme aikuisten tunnit sisältävät lajeja, joissa voi harrastaa tanssia yksin, paritanssit löytyvät täältä! Tavoitteena tanssitunneilla on hyvä olo, tanssin riemu sekä sykkeen nosto ja sitä kautta kunnon kohentuminen. Tanssikoulumme tanssiliikuntatunteja ovat mm. Bailatino, Latinmix, DanZatu sekä äidin ja lapsen yhteinen tanssihetki Baby&Mom-bailatino sekä BabyBailatino. Näille tunneille voit tulla mukaan koska vaan! Tanssiliikunnan lisäksi aikuisille on tarjolla kausiluontoisia (kausimaksu) tunteja, kuten mm. 30+-ryhmä ja sähäkkä ShowBurleski! Alla tarkemmat kuvaukset tanssitunneistamme.

Valitse juuri sinulle sopiva tanssiliikuntamuoto ja tule kokeilemaan!

Kevätkausi starttaa vko 3 kaikkien tuntien osalta ja hiihtoloma vko 8. Tuntiopettajat informoivat ryhmässä kauden lopetuksesta ja pyhäpäivien korvauksista kauden lopussa! ILMOITTAUDU MUKAAN TUNNEILLE!

 

 

 

20+ ja 30+ tanssitunnit

Ryhmät on tarkoitettu kaikille yli kaksi- ja kolmekymppisille, yläikärajaa ei ole. DanceMix tanssitunneilla voidaan kokeilla tanssityylejä laidasta laitaan, kuten esim. showsalsaa, nykytanssia, showjazzia, hip hoppia, disko-tanssia jne. Hiphop ja balettitunneilla pysytään lajin omaisissa harjoitteissa. Tunnin alussa lämmitellään, jonka jälkeen siirrytään koreografiallisiin osuuksiin ja/tai opetellaan tarkemmin tanssitekniikkaa. Lukukauden alussa keskustellaan ryhmän halukkuudesta osallistua näytökseen ja näin ollen myös sitoutua näytöksen vaatimaan harjoitteluun.  Ei tasoryhmiä näillä aikuisten tunneilla. Tule rohkeasti kokeilemaan!
Tunnit alkavat vko 3, 15.1.2017 alkavalla viikolla!

Ti klo 18.00-19.00 30+ DanceMix  (Minna)

Ke klo 20.00-21.00 Baletti ja kehonhuolto AIKUISET (Riikka) I

Hinta
110€ / kausi
195€/2h/vko
275€/3h/vko

Kausi yhteensä 15 krt vko 8 hiihtoloma!
Mikäli vielä haluat mukaan laitahan s-postia tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45

ShowBurleski

Sähäkän seksikästä menoa ja pilkettä silmäkulmassa! Vahvoja vaikutteita burleskista showtanssiin sekoitettuna. Käytämme paljon myös tuolia koreografioissa, jotta saamme luotuoa monipuolisemman lopputuloksen (tuolit tanssikoululta). Tuothan tunnille mukanasi puuhkan ja aimon annoksen asennetta. Tervetuloa salaperäisen showburleskin maailmaan! Huom! Jos olet alle 18-vuotias tuothan mukanasi vanhempien allekirjoituksella varustetun lupalapun, jotta voit osallistua tunneille ja näytökseen. Minimi-ikäraja 16v. Tunnilla korkokengät ja kysy opettajalta kenkäsuositukset.
Tunnit alkavat vko 3 15.1.2018 alkavalla viikolla !

Tiistai klo 19.00-20.00 Show Burleski Alkeet UUSI !! ( Minna )
Sunnuntai klo 16.00-17.00 Show Burleski Jatko1 ( Minna )

kevätkausi 15krt ja hiihtoloma vko 8!
Mikäli vielä haluat mukaan laitahan s-postia tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45

Tanssiliikunta / Latinmix

Latinmix on tehokas ja hauska liikuntamuoto. Tanssitunnilla tanssitaan tehokkaasti salsan, reggeatonin, merenguen ja muiden latinalaisrytmien parissa uusimpiin hittibiiseihin. Tunnilla on tarkoitus saada syke ylös ja hiki virtamaan niin, että sitä ei edes huomaa kun on niin hauskaa. Tanssien koreografiat ovat tehty niin, että musiikki ja liike tukevat toisiaan, jolloin tanssiin pääsee helposti mukaan. Tälle tunnille voit tulla koska vaan mukaan eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittautua!

Torstai klo 17.00-18.00 LatinMix (Mikko)

Hinta 10€/krt tai 40€/5krt tai 70€/10krt
Kausi alkaa vko 3 ja hiihtoloma vko 8!

Tanssiliikunta / Bailatino

Tanssistudio Centron bailatinotunnit ovat mukaansa tempaavaa tanssiliikuntaa, jossa tanssitaan kuumia latinalaistansseja. Näitä ovat mm. samba,  cha-cha, salsa, rumba, jive, cumbia, bachata, reggeaton, paso doble ja tango. Bailatinon ideana on antaa liikkumisen iloa ja nautintoa rytmikkään latinalaisamerikkalaisen musiikin vauhdittamana. Bailatino soveltuu kaikille ikäryhmille kuntoon ja kokoon katsomatta. Tanssikoulussamme bailatinotunnin rakenne muodostuu lämmitelystä tutuilla ja helpoilla liikkeillä, sykettä nostattavista ja rauhoittavista elementeistä eri tempoisilla tansseilla sekä loppujäähdyttelystä hitaampien tanssien tahdissa ja viimeinen silaus tehdään venyttelyllä. Tunneilla tanssivarustus tulee olla mukava ja liikkumiseen sopiva. Kengät olisi hyvä olla esim. Aerobic-tossut tai tanssilenkkarit. Näille tunneille voit tulla mukaan koska vaan eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen!
Tunnit alkavat vko 3, 15.1.2018 alkavalla viikolla! (hiihtoloma vko 8)

Ma 17.00-18.00  Bailatino alkeisjatko (Petsy)
Ti  09.30-10.30 55+ Bailatino alkeet (Mikko)
To 09.30-10.30 55+ Bailatino alkeet (Mikko)
To klo 18.00-19.00 Soolo salsa jatko (Mikko)
Su 17.00-18.00  Bailatino jatko (Petsy)

Hinta 10€ /krt , 40€ / 5krt, 70€/10 krt.
Myös tanssiliikunta kausikortti  / vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille

Tanssiliikunta / Baby&Mom -bailatino

Äiti-vauvatanssia Turussa! Baby&Mom- Bailatino on äidin ja vauvan (3-12kk) yhteinen tanssillinen liikuntamuoto. Tanssinopetustunnin aikana kohtaavat lattarimusiikki, liike ja kommunikaatio. Ne kaikki yhdistävät äitiä ja vauvaa sekä luovat myönteistä että iloista ilmapiiriä. Lapsi on tanssin aikana paljon äidinsä sylissä. Tunnilla tutustutaan moniin eri lattaritansseihin esim. samba, cha cha cha, salsa ym. Tunti sisältää vauhdikkaan tanssimisen lisäksi lihashuoltoa sekä venyttelyä. Äiti-vauvajumppa on laatuaikaa vauvan kanssa kunnon kohetessa. Tule kokemaan unohtumattomia hetkiä lapsesi kanssa! Tälle tunnille voit tulla mukaan koska vaan eikä tarvitse ilmoittautua!
Tunnit alkavat vko 3, 15.1.2018 alkavalla viikolla ja hiihtoloma vko 8!

Ti  klo 10.30-11.20 ( Mikko)

Hinta 10€ /krt , 40€ / 5krt, 70€/10 krt.
Myös tanssiliikunta kausikortti  / vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille

Tanssiliikunta / BailatinoBaby

BailatinoBaby (1,5 – 3 vuotiaille) on aikuisen ja lapsen yhteinen tanssihetki. Rytmi, leikittely sekä yhteistyö luovat positiivisen kokemuksen ja elämyksellisen hetken lapsen ja vanhemman välille. Tunnin tavoitteena on ilottelu ja leikin varjolla tapahtuva oppiminen. Tunnin aikana tutustutaan moniin eri rytmeihin, niin tutumpiin kuin hieman vieraampiinkin. Tunnilla käytetään lisänä mielikuvitusosioita, rytmiharjoitteluita sekä venyttelyitä, ja kaikki toteutetaan lapsen lähtökohdat huomioiden. Pienten lasten ja aikuisten yhteisillä tunneilla on erityisen tärkeää, että aikuinen ja lapsi toimivat tavallaan toistensa ”työpareina”. Tanssitunnin aikana lapsi tarvitsee monesti vanhemman apua, tukea ja rohkaisua. On suositeltavaa, että ohjaajan lisäksi myös vanhempi opastaa lasta uusien asioiden opettelussa. Tuntien rakenne on aina saman rungon mukainen, ja tällä tavoin se tuo myös tuttuutta ja turvaa lapselle. Lapsen kasvaessa ja kehittyessä myös taito- ja vaatimustaso kasvaa. Tuntien monipuolisuus lisääntyy lapsen oppiessa itsenäiseen tekemiseen. Tanssitunnin kesto on noin 30-35  minuuttia. Voit tulla tunnile mukaan koska vaan, eikä tarvitse ilmoittautua!
Tunnit alkavat vko 3, 15.1.2018 alkavalla viikolla!

Su klo 17.00-17.30  (Carina)

Hinta 10€ /krt , 40€ / 5krt, 70€/10 krt.
Myös tanssiliikunta kausikortti  / vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille

Tanssiliikunta / DanZatu

DanZatu- yhdistää tanssin ja fitnessin! DanZatu tunti perustuu kahteen osioon, noin 25-30 min. kestävään tanssiosuuteen sekä saman pituiseen lihaskunto osuuteen. Tanssiosuuden tanssilajit voi olla kaikkea sambasta, salsaan, afroon, jiveen tai jopa huikeaa 70′s discotyyliä. Lihaskunto-osuus on hyvin intensiivistä ja tehdään pitkiä sarjoja. Mukaansatempaava teema, sekä musiikin että tanssin kautta on mukava lisä hikiselle tunnille! Tervetuloa kokeilemaan! Tälle tunnille voit tulla mukaan koska vaan ja ei tarvitse ilmoittautua etukäteen!
Tunnit alkavat vko 3, 15.1.2018 alkavalla viikolla!

Su klo 18.00-19.00 ( Carina )

Hinta 10€ /krt , 40€ / 5krt, 70€/10 krt.
Myös tanssiliikunta kausikortti  / vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille

Tanssiliikunta / LatinActions

Tunnilla tutustutaan tanssin eri osa-alueisiin monipuolisesti ja uudesta näkökulmasta. Tunnilla opetellaan vartalon eri liikeratoja ja löydetään omasta kehosta uutta liikettä niin tanssi-improvisaation kuin tutumman liikkeen kautta. Pääasia tunnilla on oman kehon tuntemuksen kehittäminen ja rajojen venyttäminen. Tunnilla pysyttelemme pidemmän aikaa samassa tanssissa ja opettelemme tanssitekniikkaa, jalkatyötä, painon siirtoja, painon vapautusta, käsien ja vartalon liikkettä yms. Tunnin loppuosan kehonhuolto osuudessa venyttelyä ja palautumista. Tälle tunnille voit tulla koska vaan mukaan eikä tarvitse ilmoittautua. Tunnit alkavat vko 3, 15.1.2018 alkavalla viikolla ja hiihtoloma vko 8!

Ti klo 17.00-18.00 ( Carina)
Hinta 10€ /krt , 40€ / 5krt, 70€/10 krt.
Myös tanssiliikunnan kausikortti  / vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille

TANSSILIIKUNTA / SHOWLATIN HIGH HEELS

Tällä tanssiliikuntatunnilla tanssitaan hiki pintaan eri latinalaistansseilla kuten esim. salsa, samba, cha cha cha, rumba lisättynä showelementtejä. Vaihtuvat koreografiat pitävät otteessaan ja pääset haastamaan itsesi uusiin ulottuvuuksiin! Tunti tanssitaan korkokengissä (ei pakolliset). Tälle tunnille voit tulla mukaan koska vaan ja sinun ei tarvitse ilmoittautua!

Kevätkausi alkaa vko 3 15.1.2018 alkavalla viikolla ja hiihtoloma vko 8!

Keskiviikko klo 17.00-18.00 (Oona)

Hinta: 10€/krt, 40€/5krt tai 70€/10krt
Myös tanssiliikunta kausikortti mahdollinen, jolla pääsee kaikille tanssiliikuntatunneille rajattomasti

Tiiviskurssit
Kevään 2018 tulevat tiiviskurssit

Satu ”Sutu” Markkanen 25.2  – Vietä hiihtoloman lauantai tanssien!
klo 12-13 chachacha
klo 13-14 tango
klo 14-15 salsa

Hinta:
14 € / h
24 € / 2h
32 € / 3h

Latin tiivari 28.4. 2018 by Janne Talasma
Tarkempi aikataulu päivittyy myöhemmin…

ILMOITTAUDU MUKAAN S-POSTILLA tanssi(at)tanssistudiocentro.fi tai p. 050 442 65 45 tai salin seinälle!

 

BALETTI & KEHONHUOTO

Tanssistudio Centro tarjoaa balettia ja kehonhuoltoa samassa paketissa aikuisille. Tunti perustuu baletin perusteisiin ja kehoa huoltaviin osuuksiin.
Tunnit alkavat vko 3, 15.1. 2018 alkavalla viikolla ja hiihtoloma vko 8!

Keskiviikko klo 20.00-21.00 Aikuisbaletti & Kehonhuolto (Riikka)

Hinta 110 € / kausi
195 €/2h/vko/kausi
275 €/3h/vko/kausi
Kausi on yhteensä 15 krt ja tuntiopettaja informoi kauden päättymisestä ja mahdollisista pyhäpäivien korvaavista kerroista.
Mikäli vielä haluat mukaan laitahan s-postia tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45