Tanssikoulumme aikuisten tunnit sisältävät lajeja, joissa voi harrastaa tanssia yksin, paritanssit löytyvät täältä!
Tavoitteena tanssitunneilla on hyvä olo, tanssin riemu sekä sykkeen nosto ja sitä kautta kunnon kohentuminen. Tanssikoulumme tanssiliikuntatunteja ovat mm. Bailatino, Latinmix, DanZatu sekä äidin ja lapsen yhteinen tanssihetki Baby&Mom-bailatino sekä BabyBailatino. Näille tunneille voit tulla mukaan koska vaan!
Tanssiliikunnan lisäksi aikuisille on tarjolla kausiluontoisia (kausimaksu) tunteja, kuten mm. 30+-ryhmä ja sähäkkä ShowBurleski!Alla tarkemmat kuvaukset tanssitunneistamme sekä harrastetasot.
avoin taso – kaikille avoin tunti
alkeistaso – aloittelijat -> yhden vuoden tanssikokemus
perustaso – 1-2 vuoden tanssikokemus
keskitaso – vähintään 3 vuotta aiempaa tanssikokemusta useammalla viikkotunnilla
jatkotaso – vähintään 4 vuotta aiempaa tanssikokemusta useammalla viikkotunnilla
edistyneet – vähintään 5 vuotta aiempaa tanssikokemusta useammalla viikkotunnilla

Valitse juuri sinulle sopiva tanssiliikuntamuoto ja tule kokeilemaan!

KEVÄTKAUSI vko 3-18, hiihtoloma vko 8, jolloin ei ole tunteja!

 

 

 

20+ ja 30+ tanssitunnit

Ryhmät on tarkoitettu kaikille yli kaksi- ja kolmekymppisille, yläikärajaa ei ole!
Näille tunneille et tarvitse aiempaa tanssitaustaa!

  • Ti klo 18.00-19.00 DanceMix 30+ avoin taso (Minna) 
  • Ke klo 19.00-20.00 Nykytanssi aikuiset perusteet taso (Minna) 
  •  Pe klo 19.45-20.45 Lyrical Jazz/Nykybaletti 20+ avoin taso (Riikka) 

Kyselyt s-postilla tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45

Hinta 130€/ kausi
Sisar- / perhe-alennus – 10%. (yksi maksaa täyden hinnan, muut oikeutettuja alennukseen, perhe-alennus koskee lapsi+vanhempia)
Kausi vko 3-18, hiihtoloma vko 8 jolloin ei ole tunteja.
Pääsiäispyhinä, sekä vappuaattona ja päivänä ei ole tunteja.

Tunnit korvataan korvaustuntilomakkeella. Lue lisää täältä. OHJEISTUS KOSKIEN PYHÄPÄIVIÄ

DanceMix tanssitunneilla voidaan kokeilla tanssityylejä laidasta laitaan, kuten esim. showsalsaa, nykytanssia, showjazzia, hip hoppia, disko-tanssia jne. Hiphop ja balettitunneilla pysytään lajin omaisissa harjoitteissa. Tunnin alussa lämmitellään, jonka jälkeen siirrytään koreografiallisiin osuuksiin ja/tai opetellaan tarkemmin tanssitekniikkaa. Lukukauden alussa keskustellaan ryhmän halukkuudesta osallistua näytökseen ja näin ollen myös sitoutua näytöksen vaatimaan harjoitteluun.  Ei tasoryhmiä näillä aikuisten tunneilla. Tule rohkeasti kokeilemaan!

ShowBurleski

Tulossa Let´s ROCK THE CHAIRBURLESQUE – workshop 4.4. klo 11.30-14
Lue lisää ja ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ

 

Hinta 130€/ kausi
Sisar- / perhe-alennus – 10%. (yksi maksaa täyden hinnan, muut oikeutettuja alennukseen, perhe-alennus koskee lapsi+vanhempia)
Kausi vko 3-18, hiihtoloma vko 8 (jolloin ei tunteja). Pääsiäispyhinä, sekä vappuaattona ja päivänä ei ole tunteja.

Mikäli viikkotunti osuu pyhäpäivälle, tunnit korvataan korvaustuntilomakkeella. Lue lisää täältä. OHJEISTUS KOSKIEN PYHÄPÄIVIÄ

Vahvoja vaikutteita burleskista showtanssiin sekoitettuna. Käytämme paljon myös tuolia koreografioissa, jotta saamme luotuoa monipuolisemman lopputuloksen (tuolit tanssikoululta). Tuothan tunnille mukanasi puuhkan ja aimon annoksen asennetta. Tervetuloa salaperäisen showburleskin maailmaan! Huom! Jos olet alle 18-vuotias tuothan mukanasi vanhempien allekirjoituksella varustetun lupalapun, jotta voit osallistua tunneille ja näytökseen. Minimi-ikäraja 16v. Tunnilla korkokengät ja kysy opettajalta kenkäsuositukset.
Kyselyt s-postilla tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45

Tanssiliikunta / Latinmix & Dance Work Out

Latinmix ja Dance work out ovat tehokas ja hauska liikuntamuoto! Näille tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä vaadi kausiluontoista sitoutumista vaan voit tulla mukaan koska vaan!


Torstai klo 17.00-18.00 LatinMix avoin taso (Mikko)

Kertamaksu 12€/krt, 5-kerran kortti 48€, 10-krt kortti 85€
Kausikortti: 335€ (vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille)
Kausi vko 3-22  (hiihtoloma vko 8)

Latinmix -tanssitunnilla tanssitaan tehokkaasti salsan, reggeatonin, merenguen ja muiden latinalaisrytmien parissa uusimpiin hittibiiseihin. Tunnilla on tarkoitus saada syke ylös ja hiki virtamaan niin, että sitä ei edes huomaa kun on niin hauskaa. Tanssien koreografiat ovat tehty niin, että musiikki ja liike tukevat toisiaan, jolloin tanssiin pääsee helposti mukaan. Tälle tunnille voit tulla koska vaan mukaan eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittautua!
Dance work out -tanssitunnilla nostetaan sykettä kuten muillakin tanssiliikuntatunneille pohjautuen streetlajeihin kuten hiphoppiin sekoittaen joukkoon myös showtanssia, nykytanssia ja jazzin vivahteita. Helpot koreografiat muodostuu pikkuhiljaa usealla toistolla ja tunnelma vaihtuu tunnilla lajista toiseen unohtamatta lihashuoltoa.
Kyselyt p. 050-442 65 45 tai tanssi@tanssistudiocentro.fi

Tanssiliikunta / Bailatino & Lavis

Mukaansa tempaavaa tanssiliikuntaa!

Ma 17.00-18.00  Bailatino jatkotaso (Petsy)
Ti  09.30-10.30 55+ Bailatino alkeistaso  +55 (Mikko)
Ti klo 17.00-18.00 Latin Actions (Carina)
Ke 17.00-18.00 Lattaritekniikka (Petsy) 5 krt vko 3-7

To 09.30-10.30 55+ Bailatino alkeistaso +55 (Mikko)
Pe klo 9.30-10.30 Lava-tanssiliikunta (Marita) UUSI!
Pe klo 10.30-11.30 / Kehonhuolto 5krt. (vko 3-7) Marita 30€ / kurssi (norm.48€)  ILMOITTAUDU

Su 17.00-18.00  Bailatino avoin taso (Petsy/Carina) tällä tunnilla tehdään yhden tanssin pitkä koreografia useamman viikon.
vko 3-6 samba / vko 7-11 rumba / 12-16 chachacha

Kertamaksu 12€/krt, 5-kerran kortti 48€, 10-krt kortti 85€
Kausikortti: 335€ (vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille)
Kausi vko 3-22  (hiihtoloma vko 8)

UUTUUS ALOITTELIJOILLE!
Bailatino alkeet 5 krt. (vko 3-7)
su klo 15.30-16.30 / Oona
30€ / kurssi (norm. 48€)
ILMOITTAUDU / 
5 kerran kurssimuotoinen bailatino. Kurssi alkaa vko 3 ja päättyy vko 7.
Mikäli sinulla on 5- tai 10 kerran kortit voit käyttää myös niitä.
Tälle kurssille ennakkoilmoittautuminen, korttilaiset voivat tulla ilmoittautumatta.

 

Tanssistudio Centron bailatinotunnit ovat mukaansa tempaavaa tanssiliikuntaa, jossa tanssitaan kuumia latinalaistansseja. Näitä ovat mm. samba,  cha-cha, salsa, rumba, jive, cumbia, bachata, reggeaton, paso doble ja tango. Bailatinon ideana on antaa liikkumisen iloa ja nautintoa rytmikkään latinalaisamerikkalaisen musiikin vauhdittamana. Bailatino soveltuu kaikille ikäryhmille kuntoon ja kokoon katsomatta. Tanssikoulussamme bailatinotunnin rakenne muodostuu lämmitelystä tutuilla ja helpoilla liikkeillä, sykettä nostattavista ja rauhoittavista elementeistä eri tempoisilla tansseilla sekä loppujäähdyttelystä hitaampien tanssien tahdissa ja viimeinen silaus tehdään venyttelyllä. Tunneilla tanssivarustus tulee olla mukava ja liikkumiseen sopiva. Kengät olisi hyvä olla esim. Aerobic-tossut tai tanssilenkkarit. Näille tunneille voit tulla mukaan koska vaan eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen!
Kyselyt p. 050-442 65 45 tai tanssi@tanssistudiocentro.fi

Lava-tanssiliikuntaa
Lava-tanssiliikunta on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden sekä lattariaskeleisen yhdistelyyn. Lava-tanssliikuntaa tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.
Tunnilla tanssitaan tuttuja tanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock, cha cha ja tango.©

 

Tanssiliikunta / Baby&Mom -bailatino

Äiti-vauvatanssia Turussa! Baby&Mom- Bailatino on äidin ja vauvan (3-12kk) yhteinen tanssillinen liikuntamuoto.

Tanssinopetustunnin aikana kohtaavat lattarimusiikki, liike ja kommunikaatio. Ne kaikki yhdistävät äitiä ja vauvaa sekä luovat myönteistä että iloista ilmapiiriä. Lapsi on tanssin aikana paljon äidinsä sylissä. Tunnilla tutustutaan moniin eri lattaritansseihin esim. samba, cha cha cha, salsa ym. Tunti sisältää vauhdikkaan tanssimisen lisäksi lihashuoltoa sekä venyttelyä. Äiti-vauvajumppa on laatuaikaa vauvan kanssa kunnon kohetessa. Tule kokemaan unohtumattomia hetkiä lapsesi kanssa! Tälle tunnille voit tulla mukaan koska vaan eikä tarvitse ilmoittautua!

Tanssiliikunta / BailatinoBaby

BailatinoBaby (1,5 – 3 vuotiaille) on aikuisen ja lapsen yhteinen tanssihetki.

BabyBailatino 5 krt (vko 3-7)
su klo 16.00-16.30 / Petsy,Carina
48€/kurssi tai 5-/10krt. kortti mikäli käyt muilla tunneilla
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Rytmi, leikittely sekä yhteistyö luovat positiivisen kokemuksen ja elämyksellisen hetken lapsen ja vanhemman välille. Tunnin tavoitteena on ilottelu ja leikin varjolla tapahtuva oppiminen. Tunnin aikana tutustutaan moniin eri rytmeihin, niin tutumpiin kuin hieman vieraampiinkin. Tunnilla käytetään lisänä mielikuvitusosioita, rytmiharjoitteluita sekä venyttelyitä, ja kaikki toteutetaan lapsen lähtökohdat huomioiden. Pienten lasten ja aikuisten yhteisillä tunneilla on erityisen tärkeää, että aikuinen ja lapsi toimivat tavallaan toistensa ”työpareina”. Tanssitunnin aikana lapsi tarvitsee monesti vanhemman apua, tukea ja rohkaisua. On suositeltavaa, että ohjaajan lisäksi myös vanhempi opastaa lasta uusien asioiden opettelussa. Tuntien rakenne on aina saman rungon mukainen, ja tällä tavoin se tuo myös tuttuutta ja turvaa lapselle. Lapsen kasvaessa ja kehittyessä myös taito- ja vaatimustaso kasvaa. Tuntien monipuolisuus lisääntyy lapsen oppiessa itsenäiseen tekemiseen. Tanssitunnin kesto on noin 30-35  minuuttia. Voit tulla tunnile mukaan koska vaan, eikä tarvitse ilmoittautua!
Kyselyt s-postillaa tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45

Tanssiliikunta / DanZatu

DanZatu- yhdistää tanssin ja fitnessin!

Su klo 18.00-19.00 DanZatu avoin taso ( Carina/Petsy )

Kertamaksu 12€/krt, 5-kerran kortti 48€, 10-krt kortti 85€
Kausikortti: 335€ (vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille)

Kausi vko 3-22  (hiihtoloma vko 8)

DanZatu tunti perustuu kahteen osioon, noin 25-30 min. kestävään tanssiosuuteen sekä saman pituiseen lihaskunto osuuteen. Tanssiosuuden tanssilajit voi olla kaikkea sambasta, salsaan, afroon, jiveen tai jopa huikeaa 70′s discotyyliä. Lihaskunto-osuus on hyvin intensiivistä ja tehdään pitkiä sarjoja. Mukaansatempaava teema, sekä musiikin että tanssin kautta on mukava lisä hikiselle tunnille! Tervetuloa kokeilemaan! Tälle tunnille voit tulla mukaan koska vaan ja ei tarvitse ilmoittautua etukäteen!
Kyselyt p. 050-442 65 45 tai tanssi@tanssistudiocentro.fi

Tanssiliikunta / LatinActions

Tunnilla tutustutaan tanssin eri osa-alueisiin monipuolisesti ja uudesta näkökulmasta.

Ti klo 17.00-18.00 LatinActions avoin taso ( Carina)

Kertamaksu 12€/krt, 5-kerran kortti 48€, 10-krt kortti 85€
Kausikortti: 335€ (vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille)

Kausi vko 3-22 (hiihtoloma vko 8)

Tunnilla opetellaan vartalon eri liikeratoja ja löydetään omasta kehosta uutta liikettä niin tanssi-improvisaation kuin tutumman liikkeen kautta. Pääasia tunnilla on oman kehon tuntemuksen kehittäminen ja rajojen venyttäminen sekä latinalaistanssien tanssitekniikan kehittäminen. Tunnilla pysyttelemme pidemmän aikaa samassa tanssissa ja opettelemme tanssitekniikkaa, jalkatyötä, painon siirtoja, painon vapautusta, käsien ja vartalon liikkettä yms.
Kyselyt p. 050-442 65 45 tai tanssi@tanssistudiocentro.fi

TANSSILIIKUNTA / AKTIIVIVENYTTELY

Tällä tunnilla keskitymme kehon huoltamiseen, lihasten venyttämiseen ja rauhoittumiseen.
Tunnille voit tulla mukaan koska vaan ja sinun ei tarvitse ilmoittautua!

Kehonhuolto 5krt. (vko 3-7)
pe klo 10.30-11.30 / Marita
30€ / kurssi (norm.48€)
ILMOITTAUDU (tanssiliikuntakortin omaavat ei tarvitse ilmoittautua)

Kertamaksu 12€/krt, 5-kerran kortti 48€, 10-krt kortti 85€
Kausikortti: 335€ (vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille)

 

Tiiviskurssit

14.3. Latin Workshop + parisalsa klo 12-15.30
Opettajina Sutu Markkanen ja Lazaro Miguel Torres.
Ihanan energinen Sutu Markkanen opastaa meidät taas lattaritunnelmiin!

Lisäksi meillä vierailee suoraan Kuubasta juuri Suomeen saapunut Lazaro. Lazarolla myös parisalsaa alkeis-jatkotasolle!

Aikataulu soolo tanssijat:
12-13.15 Chachacha / Sutu
13.15-14.30 Tango / Sutu
14.30-15.30 Salsa / Lazaro Miguel Torres
hinta 1 opetustunti 14€ / 2 opetustuntia 25€ / koko päivä 32€
ILMOITTAUDU TÄSTÄ (lisää lisätietoja kenttään kuinka monelle tunnille osallistut)

Aikataulu parisalsa:
klo 12-13 Parisalsa tekniikka vartalon ja käsien käyttö / Lazaro Miguel Torres
klo 13-14 Parisalsa kuviot / Lazaro Miguel Torres
Hinta 40€/pari
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

tanssi@tanssistudiocentro.fi / 050 442 64 45
Voit myös ilmoittautua salin seinälle!

 

 

 

4.4. klo 11-14.30 Let´s Rock the ChairBurlesque workshop 

Minna Huunonen

ChairBurlesque on hauska tanssimuoto joka sopii kaikille.
Tässä lajissa tuoli on sinun partnerisi, jonka kanssa pääset tanssin uusiin ulottuvuuksiin.
Tälle workshopille et tarvitse aiempaa tanssi kokemusta, tervetuloa mukaan!
Opettajana Minna Huunonen
ILMOITTAUDU

BALETTI & KEHONHUOLTO

Tanssistudio Centro tarjoaa aikuisille erilaisia tuntikokonaisuuksia, joissa yhdistyy useampi laji luoden monipuolisuutta tanssituntiin. Lajit on mietitty tukemaan toisiaan antaen tanssijalle hyvän tuntemuksen omaan kehoon ja tanssiin.

  • Aikuisbaletin alkeiden alkeet 5krt. (vko 3-7)
    ke klo 20.00-21.00 / Laura
    30€ / kurssi (norm. 48€)

Hinta 130€/ kausi
Sisar- / perhe-alennus – 10%. (yksi maksaa täyden hinnan, muut oikeutettuja alennukseen, perhe-alennus koskee lapsi+vanhempia)
Kausi vko 3-18, hiihtoloma vko 8 (ei tunteja).
Pääsiäispyhinä, vappuaattona- ja päivänä ei ole tunteja. Tunnit korvataan korvaustuntilomakkeella. Lue lisää täältä. OHJEISTUS KOSKIEN PYHÄPÄIVIÄ

Kyselyt s-postilla tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45