Tanssikoulumme aikuisten tunnit sisältävät lajeja, joissa voi harrastaa tanssia yksin, paritanssit löytyvät täältä! Tavoitteena tanssitunneilla on hyvä olo, tanssin riemu sekä sykkeen nosto ja sitä kautta kunnon kohentuminen. Tanssikoulumme tanssiliikuntatunnit ovat Bailatino, Zumba, DanZatu sekä äidin ja lapsen yhteinen tanssihetki Baby&Mom-bailatino sekä BabyBailatino. Tanssiliikunnan lisäksi aikuisille on tarjolla kausiluontoisia tunteja, kuten 30+-ryhmä ja sähäkkä ShowBurleski! Alla tarkemmat kuvaukset tanssitunneistamme.

Valitse juuri sinulle sopiva tanssiliikuntamuoto!

Tanssiliikuntatunnit (bailatino, zumba,danzatu,relax) jatkuvat normaalisti viikolle 22 asti ( 4.6.2017).
Kesäbailat jatkuu kesä- heinä ja elokuussa.

SYYSLUKUKAUSI ALKAA VIIKOLLA 34, 21.8 ALKAEN!
ILMOITTAUDU MUKAAN TUNNEILLE!

 

 

 

20 ja 30+ DanceMix / Voguing

Ryhmät on tarkoitettu kaikille yli kaksi- ja kolmekymppisille, yläikärajaa ei ole. DanceMix tanssitunneilla voidaan kokeilla tanssityylejä laidasta laitaan, kuten esim. showsalsaa, nykytanssia, showjazzia, hip hoppia, disko-tanssia jne. Voguin- / balettitunneilla pysytään lajin omaisissa harjoitteissa. Tunnin alussa lämmitellään, jonka jälkeen siirrytään koreografiallisiin osuuksiin ja/tai opetellaan tarkemmin tanssitekniikkaa. Lukukauden alussa keskustellaan ryhmän halukkuudesta osallistua näytökseen ja näin ollen myös sitoutua näytöksen vaatimaan harjoitteluun.  Ei tasoryhmiä DanceMix tunneilla.
Tunnit alkavat vko 34, 21.8.2017 alkavalla viikolla !

Ti klo 20-21 Teens/ 20+ Voguing alkeet2  (Joonas) UUSI RYHMÄ!! ILMOITTAUDU
Ti klo 18.00-19.00 30+ DanceMix  (Minna) ILMOITTAUDU

Hinta 110€ / kausi , 195€/2h/vko, 275€/3h/vko

Kausi vko 34-48

ShowBurleski

Sähäkän seksikästä menoa ja pilkettä silmäkulmassa ! Vahvoja vaikutteita burleskista showtanssiin sekoitettuna. Käytämme paljon myös tuolia koreografioissa, jotta saamme luotuoa monipuolisemman lopputuloksen ( tuolit tanssikoululta). Tuothan tunnille mukanasi puuhkan ja aimon annoksen asennetta. Tervetuloa salaperäisen showburleskin maailmaan ! Huom! Jos olet alle 18-vuotias tuothan mukanasi vanhempien allekirjoituksella varustetun lupalapun, jotta voit osallistua tunneille ja näytökseen. Minimi-ikäraja 16 v. Ei tasoryhmiä. Tunnilla korkokengät ja kysy opettajalta kenkäsuositukset.
Tunnit alkavat vko 34, 21.8.2017 alkavalla viikolla !

Tiistai klo 19.00-20.00 Show Burleski Alkeet UUSI !! ( Minna ) ILMOITTAUDU
Sunnuntai klo 16.00-17.00 Show Burleski Jatko1 ( Minna ) ILMOITTAUDU
Hinta: 1h /vko 110€ 2h / vko 195€ 3h / vko 275€

Kausi vko 34-48

Tanssiliikunta / Zumba Fitness

Zumba on tehokas ja hauska liikuntamuoto. Tanssitunnilla tanssitaan tehokkaasti Cumbian, salsan, reggeatonin, merenguen ja muiden latinalaisrytmien parissa. Tunnilla on tarkoitus saada syke ylös ja hiki virtamaan niin, että sitä ei edes huomaa kun on niin hauskaa. Tanssien koreografiat ovat tehty niin, että musiikki ja liike tukevat toisiaan, jolloin tanssiin pääsee helposti mukaan. Sekä vanhat että nuoret nauttivat iloisesta ja mukaansa tempaavasta Zumba-tunnelmasta. Zumba® Fitnessin keinuvat tanssiliikkeet antavat kunnon kyytiä koko vartalolle ja taatusti hiki virtaa!

Kausi alkaa vko 34!

Torstain Zumba tunti jää pois, tilalle LatinMix

Torstai klo 17.00-18.00 LatinMix ( Mikko )

Hinta 10€/krt tai 40€/5krt tai 70€/10krt

Tanssiliikunta / Bailatino

Tanssistudio Centron bailatinotunnit ovat mukaansa tempaavaa tanssiliikuntaa, jossa tanssitaan kuumia latinalaistansseja. Näitä ovat mm. samba,  cha-cha, salsa, rumba, jive, cumbia, bachata, reggeaton, paso doble ja tango. Bailatinon ideana on antaa liikkumisen iloa ja nautintoa rytmikkään latinalaisamerikkalaisen musiikin vauhdittamana. Bailatino soveltuu kaikille ikäryhmille kuntoon ja kokoon katsomatta. Tanssikoulussamme bailatinotunnin rakenne muodostuu lämmitelystä tutuilla ja helpoilla liikkeillä, sykettä nostattavista ja rauhoittavista elementeistä eri tempoisilla tansseilla sekä loppujäähdyttelystä hitaampien tanssien tahdissa ja viimeinen silaus tehdään venyttelyllä. Tunneilla tanssivarustus tulee olla mukava ja liikkumiseen sopiva. Kengät olisi hyvä olla esim. Aerobic-tossut tai tanssisneackerit. Lattaritekniikka ja kehonhuolto -tunti: Lattaritekniikka tunnilla pysyttelemme pidemmän aikaa samassa tanssissa ja opettelemme tanssitekniikkaa, jalkatyötä, painon siirtoja, painon vapautusta, käsien ja vartalon liikkettä yms. Tunnin loppuosan kehonhuolto osuudessa venyttelyä ja palautumista.
Tunnit alkavat vko 34, 21.8.2017 alkavalla viikolla !
Katsothan ajakohtaista palstaltamme kesän tanssiliikuntatunnit!

Ma 17.00-18.00  Bailatino alkeisjatko ( Petsy )
Ti  09.30-10.30 55+ Bailatino ( Mikko)
To 09.30-10.30 55+ Bailatino (Mikko)
To klo 18.00-19.00 Soolo salsa (Mikko)
Su 17.00-18.00  Bailatino – Tango vko 34-39, samba vko 40-45, vko 45-Bailatino alkeet (Petsy)

Hinta 10€ /krt , 40€ / 5krt, 70€/10 krt. Kausikortti  / vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille

Tanssiliikunta / Baby&Mom -bailatino

Äiti-vauvatanssia Turussa! Baby&Mom- Bailatino on äidin ja vauvan (3-12kk) yhteinen tanssillinen liikuntamuoto. Tanssinopetustunnin aikana kohtaavat lattarimusiikki, liike ja kommunikaatio. Ne kaikki yhdistävät äitiä ja vauvaa sekä luovat myönteistä että iloista ilmapiiriä. Lapsi on tanssin aikana paljon äidinsä sylissä. Tunnilla tutustutaan moniin eri lattaritansseihin esim. samba, cha cha cha, salsa ym. Tunti sisältää vauhdikkaan tanssimisen lisäksi lihashuoltoa sekä venyttelyä. Äiti-vauvajumppa on laatuaikaa vauvan kanssa kunnon kohetessa. Tule kokemaan unohtumattomia hetkiä lapsesi kanssa!
Tunnit alkavat vko 2, 9.1.2017 alkavalla viikolla !

Ti  klo 10.30-11.20 ( Mikko)

Hinta 10€ /krt , 40€ / 5krt, 70€/10 krt. Kausikortti  / vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille

Tanssiliikunta / BailatinoBaby

BailatinoBaby (1,5 – 3 vuotiaille) on aikuisen ja lapsen yhteinen tanssihetki. Rytmi, leikittely sekä yhteistyö luovat positiivisen kokemuksen ja elämyksellisen hetken lapsen ja vanhemman välille. Tunnin tavoitteena on ilottelu ja leikin varjolla tapahtuva oppiminen. Tunnin aikana tutustutaan moniin eri rytmeihin, niin tutumpiin kuin hieman vieraampiinkin. Tunnilla käytetään lisänä mielikuvitusosioita, rytmiharjoitteluita sekä venyttelyitä, ja kaikki toteutetaan lapsen lähtökohdat huomioiden. Pienten lasten ja aikuisten yhteisillä tunneilla on erityisen tärkeää, että aikuinen ja lapsi toimivat tavallaan toistensa ”työpareina”. Tanssitunnin aikana lapsi tarvitsee monesti vanhemman apua, tukea ja rohkaisua. On suositeltavaa, että ohjaajan lisäksi myös vanhempi opastaa lasta uusien asioiden opettelussa. Tuntien rakenne on aina saman rungon mukainen, ja tällä tavoin se tuo myös tuttuutta ja turvaa lapselle. Lapsen kasvaessa ja kehittyessä myös taito- ja vaatimustaso kasvaa. Tuntien monipuolisuus lisääntyy lapsen oppiessa itsenäiseen tekemiseen. Tanssitunnin kesto on noin 30-35  minuuttia.
Tunnit alkavat vko 34, 21.8.2017 alkavalla viikolla !

Su klo 17.00-17.30  ( Carina )

Hinta 10€ /krt , 40€ / 5krt, 70€/10 krt. Kausikortti  / vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille

Tanssiliikunta / DanZatu

DanZatu- yhdistää tanssin ja fitnessin! DanZatu tunti perustuu kahteen osioon, noin 25-30 min. kestävään tanssiosuuteen sekä saman pituiseen lihaskunto osuuteen. Tanssiosuuden tanssilajit voi olla kaikkea sambasta, salsaan, afroon, jiveen tai jopa huikeaa 70′s discotyyliä. Lihaskunto-osuus on hyvin intensiivistä ja tehdään pitkiä sarjoja. Mukaansatempaava teema, sekä musiikin että tanssin kautta on mukava lisä hikiselle tunnille! Tervetuloa kokeilemaan!
Tunnit alkavat vko 34, 21.8.2017 alkavalla viikolla !

Ke klo 17.00-18.00 (Oona)
Su klo 18.00-19.00 ( Carina )

Hinta 10€ /krt , 40€ / 5krt, 70€/10 krt. Kausikortti  / vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille

Tanssiliikunta / Relax

Tunnilla tutustutaan tanssin eri osa-alueisiin monipuolisesti ja uudesta näkökulmasta. Tunnilla opetellaan vartalon eri liikeratoja ja löydetään omasta kehosta uutta liikettä niin tanssi-improvisaation kuin tutumman liikkeen kautta. Pääasia tunnilla on oman kehon tuntemuksen kehittäminen ja rajojen venyttäminen.
Tunnit alkavat vko 34, 21.8.2017 alkavalla viikolla !

Ti klo 17.00-18.00 ( Carina)
Hinta 10€ /krt , 40€ / 5krt, 70€/10 krt. Kausikortti  / vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille

Mindfulness / Jooga

 

Mindfulness – tietoinen hyväksyvä läsnäolo – on valppautta ja taitoa elää juuri tässä hetkessä. Tietoisuustaidot johdattavat harjoittajansa oman potentiaalin, vahvuuksien sekä voimavarojen äärelle. Nämä taidot lisäävät tunneälyä, luovuutta, keskittymiskykyä, stressinhallintaa, rentoutta, mielen tasapainoa ja jopa taitoa voittaa masennus.Mindfulness-taitojen on tieteellisesti tutkittu kehittävän kehotuntemusta, lieventävän kipua, parantava unta ja vahvistavan terveyttä.
Mindfulness mahdollistaa uusia ajatusmalleja ja suhtautumistapoja sekä auttaa ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoissa. Myös latautuminen ja rentoutuminen vapaa-ajalla helpottuu, ja taito olla läsnä ystävien ja harrastusten parissa kasvaa, mikä tekee niiden parissa vietetystä ajasta nautinnollisempaa. Menneiden asioiden turha märehtiminen vähenee.

Mindfulness tai tietoisuustaidot on tunnettu jo tuhansia vuosia itämaisessa meditaatioperinteessä. Niiden länsimainen soveltaminen lähti laajemmin liikkeelle 1970-luvulta, kun amerikkalainen Jon Kabat Zinn alkoi ohjata tietoisuustaitoihin perustuvaa stressinhallinta ohjelmaa kroonisesti sairaille ja kipupotilaille. Tätä ohjelmaa on tutkittu paljon, ja tulokset ovat erittäin hyviä.
Mindfulness voi olla avuksi masennuksen, ahdistuksen, stressin ja  kivun lievittämisessä, mutta se voi myös olla avain onnellisempaan, rennompaan ja tietoisempaan elämään. On jopa havaittu että näiden taitojen säännöllinen harjoittaminen tukee fyysistä terveyttä ja immuunipuolusteusjärjestelmää.

Mindfullness tilauskurssina! Ota yhteyttä tanssi@tanssistudiocentro.fi

Tiiviskurssit
Syksyn 2017 tulevat tiiviskurssit

 

Näyttelijä Sari Siikander 7.10.2017

”Luovuus, Vuorovaikutus, Tunne”

klo 12.00-14.00
Hinta 24€
Tule mukaan !!

 

Latin Soolo 4.11.2017 by Sutu Markkanen

Salsa, Bachata, Reggeaton

Sisältö päivittyy myöhemmin…

 

 

 

Soolo tiiviskurssien hinta:

14 € / h
24 € / 2h
32 € / 3h

baletti / nykytanssi / jazz

Centro tarjoaa balettia sekä Jazz/Nykytanssi alkeet aikuisille.
Tunnit alkavat vko 34, 21.8.  alkavalla viikolla !

Keskiviikko klo 20.00-21.00 20+ Aikuisbaletti ja Kehonhuolto (Riikka) UUSI TUNTI! ILMOITTAUDU

Hinta 110 € / kausi, 195 €/2h/vko, 275 €/3h/vko
Kausi vko 34-48