Opettajat

Carina Ahti

Carina Ahti

Kilpatanssi, DanZatu, Bailatino, Lastentanssi, yksi perustajajäsenistä

Lue lisää

Carina aloitti kilpatanssiharrastuksen vuonna 1983 ja on tanssinut miehensä Mikon kanssa vuodesta 1995. He ovat yhdessä voittaneet mm. amatöörien 10-tanssin SM-kultaa ja ammattilaisten vakiotanssien SM-kultaa. Hän siirtyi ammattilaiseksi keväällä 2003, suorittaen sekä kotimaisen että kansainvälisen tutkinnon (STOL, IDTA). Lopettanut aktiivikilpailemisen v. 2004. Carina on toiminut kokopäiväisenä tanssinopettajana vuodesta 2005. Opettaa kilpatanssijoita, sekä vetää harrasteryhmiä mm. lastentanssia, bailatinoa, sekä parisalsaa. Carina haluaa oppilaidensa kokevan onnistumisia, iloa ja tekemisen meininkiä tunneillaan.

Mikko Ahti

Mikko Ahti

Kilpatanssi, Zumba, Bailatino, Parisalsa, Parilattarit, Relax, yksi perustajajäsenistä

Lue lisää

Mikko aloitti kilpatanssin Helsingissä vuonna 1981 ja valmistui Mäkelänrinteen urheilulukiosta, tanssilinjalta, vuonna 1995. Hän siirtyi ammattilaiseksi keväällä 2003, suorittaen sekä kotimaisen että kansainvälisen tutkinnon (STOL, IDTA). Lopettanut aktiivikilpailemisen vuonna 2004. Mikko on koreografioinut mm. teatterimusikaalin Tell Me on a Sunday, Tampereen Työväen Teatteriin syksyllä 2008, sekä Laulavat sadepisarat -musikaalin Turun Kaupunginteatteriin vuonna 2009. Hän on myös koreografioinut Dance-ohjelmassa. Tanssinopettajana Mikko on luova, määrätietoinen ja monipuolinen. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa Mikko oli mukana vuonna 2007, jolloin sijoituksena toinen sija parinaan Sari Siikander, vuonna 2008 voitto yhdessä Maria Lundin kanssa ja 2012 Mikko tanssitti ohjelmassa Baba Lybeckiä. Mikon haaveena on vielä itse tanssia, esiintyä ja tuntea tanssi kehossaan.

Janica Saarni

Janica Saarni

Diplomitanssinopettaja, Kilpatanssi, Lavatanssi, Lastentanssi, DanceMix, yksi perustajajäsenistä

 

Lue lisää

Aloitti 7-vuotiaana kilpatanssiharrastuksen, joka on jatkunut tähän päivään saakka elämäntapana ja kokopäivätyönä. Hänellä on useita SM-mitaleja ja kansainvälisiä sijoituksia, sekä maajoukkue-edustuspaikka 98-04. Janica oli mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa 2009 Mato Valtosen parina. Janica lopetti aktiivikilpailemisen v. 2005 ja siirtyi ammattilaiseksi keväällä 2006, suorittaen sekä kotimaisen että kansainväliset tutkinnot (STOL, IDTA). Hän on opiskellut Oulussa tanssipedagogiksi kilpatanssilinjalla sekä Hungarian Dance Academyssa. Suomessa oppi-isänä Harri Antikainen ja useat opettajat ulkomailla. Opettanut monia vuosia kilpatanssia, koulutus avarsi myös työkenttää lastentanssiin, seuratanssiin ja showtanssiin, jotka monipuolistavat ja tarjoavat uusia haasteita opetustyöhön. Tulevaisuuden tavoitteena on olla kehittyvä, monipuolinen ja innovatiivinen tanssija ja tanssinopettaja, joka saa sekä pienet että suuret löytämään sisäisen tanssijuutensa.

Leena "Petsy" Laitala

Leena "Petsy" Laitala

Kilpatanssi, Bailatino, Lattaritekniikka&kehonhuolto, yksi perustajajäsenistä

Lue lisää

Petsy aloitti kilpatanssin latinalaisissa tansseissa 80-luvulla ja hän on kilpaillut sekä amatöörinä, että ammattilaisena. STOL-tutkinto -91 ja hän on opettanut kilpatanssijoita lattareissa vuosina 1989-2001 useilla eri paikkakunnilla, jonka jälkeen keskittyi äitiyteen, opintoihin ja tehden muita töitä. Petsy oli mm. Latin SM -finalisti viisi vuotta peräkkäin ja Latin SM -mitalisti -89. Hän kuului myös maajoukkueeseen usean vuoden ajan. EM- ja MM-edustaja latinalaistansseissa kaksi vuotta. Useamman vuoden tauon jälkeen Petsy opettaa taas, Bailatino tanssiliikuntatunteja, lattaritekniikkaa  ja baby&mom bailatinoa! Petsy vetää myös kilpatanssijoille practiseharjoituksia!

Oona Malka

Oona Malka

vieraileva opettaja / sijaistaja

Nina Andström

Nina Andström

DanceMix, Street & HipHop, Show Kids & Juniors

Minna Huunonen

Minna Huunonen

Burleski, Hiphop&Street, DanceMix, Showtanssi, Nyky,

Kari ja Merja Filpus

Kari ja Merja Filpus

Lavatanssi

Marita Kraama

Marita Kraama

KiddieJam, DanceMix, Satubaletti, Bailatino

Laura Moisanen

Laura Moisanen

Satubaletti, DanceMix, Aikuisbaletti, Lastentanssi

Riikka Littunen

Riikka Littunen

Baletti, Satubaletti, Jazz/Nykytanssi