Syyskaudella alkaa aivan uusia tunteja jo olemassa olevien jatkotuntien lisäksi. Mikäli olet jo enemmän harrastanut ja haluaisit tulla kokeilemaan niin TÄSTÄ pääset tutustumaan kaikkiin tanssikoulumme Lasten & Nuorten tanssitarjontaan sekä tarkempiin lajikuvauksiin!

Voit kokeilla ensimmäisellä viikolla maksutta, jotta löydät itsellesi sopivan tunnin. Kokeilu vaatii ilmoittautumisen haluamallesi tunnille, joka ei sido sinua mitenkään kauteen! Alla listattuna kaikki uudet alkeistunnit kouluikäisille:

KIDS (7-9v)

Hip hop ma klo 16.30 / Nina LUE LISÄÄ
Dancemix ke klo 18.30 / Riikka LUE LISÄÄ
Baletti to klo 17.00 / Riikka LUE LISÄÄ

JUNIORS (10-13V) & TEENS (14V +)

Nykytanssi ti klo 16.00 / Iiris LUE LISÄÄ
Dancemix su klo 13.15 / Nina LUE LISÄÄ
Hip hop su klo 14.15 / Nina LUE LISÄÄ
Showdance ma klo 19.45 / Iiris (Kaarina) LUE LISÄÄ

Tervetuloa kokeilemaan tanssikoulumme tarjontaa Turkuun sekä Kaarinaan!

 

streetshow

© Tanssistudio Centro 2022