Tanssikoulumme toiminta starttaa keväällä lasten ja nuorten kanssa vko 2 eli 9.1. alkaen ja aikuisten tuntien kanssa vko 3 eli 16.1. alkaen. Tarjolla on vanhojen jo tanssia harrastaneiden tuntien lisäksi uusia tanssitunteja niin lapsille kuin aikuisillekin. Kevätkausi on yht. 17 krt kausimaksullisilla tunneilla ja voit kokeilla ilmaiseksi ensimmäisellä tanssiviikolla haluamaasi tuntia, mutta ilmoittaudu ensin ja lue Centron säännöt ennen ensimmäistä tanssituntia. Ilmoittautumisen voi ja tulee peruuttaa heti s-postitse mikäli tanssiharrastus ei pääsyt alkamaan. Ilmoittautuminen onnistuu hyvin suoraan aikataulusta!

Tanssiliikunta eli Bailatino, DANCE!, Latinmix tanssitunneille voit tulla kokeilemaan kertamaksulla! Tanssiliikuntatunneille on oma ilmoittautumisjärjestelmä, johon voi tutustua kun on ostamassa 5- tai 10-kerran korttia, muussa tapauksessa voit tulla suoraan tunnille ilman ennakkoilmoittautumista. Alla näet kevään sisältöä:

 

Aikuisten soolo viikkotunnit ja tanssiliikuntatunit:aikuisten tanssitunnit turussa

Aikuisten paritanssikurssit ja viikkotunnnit:argentiinalainen tango turku

Lasten ja nuorten tanssiharrastus:

lasten tanssiharrastus turku

© Tanssistudio Centro 2023