Bailatino

Tanssistudio Centron bailatinotunnit ovat mukaansa tempaavaa tanssiliikuntaa, jossa tanssitaan kuumia latinalaistansseja! Lajeihin kuuluvat mm. samba,  cha-cha, salsa, rumba, jive, cumbia, bachata, reggeaton, paso doble ja tango. Bailatinon ideana on antaa liikkumisen iloa ja nautintoa rytmikkään latinalaisamerikkalaisen musiikin vauhdittamana. Bailatino soveltuu kaikille ikäryhmille kuntoon ja kokoon katsomatta. Tanssikoulussamme bailatinotunnin rakenne muodostuu lämmitelystä tutuilla ja helpoilla liikkeillä, sykettä nostattavista ja rauhoittavista elementeistä eri tempoisilla tansseilla sekä loppujäähdyttelystä hitaampien tanssien tahdissa ja viimeinen silaus tehdään venyttelyllä.

Tunneilla tanssivarustus tulee olla mukava ja liikkumiseen sopiva. Kengät olisi hyvä olla esim. Aerobic-tossut tai tanssilenkkarit. Näille tunneille voit tulla mukaan koska vaan eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen!

HUOM! Kaikki tanssiliikuntatunnit ovat toistaiseksi tauolla koronantartuntojen hillitsemiseksi. Korona-aikana kaikille tunneille pitää ilmoittautua! Aikataulun linkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan.

Bailatino-tunnit

Maanantai

Tiistai

Torstai

Sunnuntai

 

Muut latinotunnit

Tiistai

Torstai

 

13 €/ kertamaksu
55 € / 5 krt kortti
95 €/ 10 krt kortti

 

Latino-ohjaajamme:

Marita

Mikko

Petsy

Jani

 

 

© Tanssistudio Centro 2021