tanssiharrastus turku

Minnan tunnit:

Keskiviikko

 

23.8. alkaen SHOWBURLESKI ALKEET 5krt

Tule kokeilemaan burleskitanssia 5 kerran kurssilla. Kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista. Tunnilla käytetään tuoleja osana tanssia ja tuoli on tanssiparisi. Tanssityyli tunnetaan paremmin nimellä Chairlesque. Tunti sisältää opetusta tuolin monipuoliseen käyttöön osana tanssia ja koreografiaa. Harjoittelemme myös erilaisia askelikkoja ja vartalon käyttöä, unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa, sekä pientä keimailua.

27.9. alkaen HIP HOP ALKEET 5krt

Tanssikoulumme tarjoaa mahdollisuuden aikuisille kokeilla hip hoppia 5 kerran alkeiskurssille. Tälle kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista. Pääset kokeilemaan helppoja katutyylin kuvioita, joissa ei hauskuutta unohdeta. Hiki tulee varmasti ja tästä saa myös tanssin riemua irti. Hyvä musiikki tempaa mukaansa ja opit koreografiat, joihin on helppo päästä mukaan.

8.11. alkaen LUOVA ILMAISU ALKEET 5krt

Tule kokeilemaan luovaa tanssia 5 kerran alkeiskurssille. Tälle kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista. Kurssi koostuu erilaisista luovanliikkeen ja improvisaation harjoituksista yksin ja yhdessä. Lisäksi jokainen saa aktivoida omaa luovuuttaan erilaisten liike-tehtävien kautta. Luovantanssin mielikuvatehtäviä ja yksittäisiä tekniikoita monipuolistamaan improvisoitua luovaa liikettä.

© Tanssistudio Centro 2024