Tanssikoulumme aikuisten tunnit sisältävät lajeja, joissa voi harrastaa tanssia yksin, paritanssit löytyvät täältä!
Tavoitteena tanssitunneilla on hyvä olo, tanssin riemu sekä sykkeen nosto ja sitä kautta kunnon kohentuminen. Tanssikoulumme tanssiliikuntatunteja ovat mm. Bailatino, Latinmix, DanZatu sekä äidin ja lapsen yhteinen tanssihetki Baby&Mom-bailatino sekä BabyBailatino. Näille tunneille voit tulla mukaan koska vaan!
Tanssiliikunnan lisäksi aikuisille on tarjolla kausiluontoisia (kausimaksu) tunteja, kuten mm. 30+-ryhmä ja sähäkkä ShowBurleski!Alla tarkemmat kuvaukset tanssitunneistamme sekä harrastetasot.
avoin taso – kaikille avoin tunti
alkeistaso – aloittelijat -> yhden vuoden tanssikokemus
perustaso – 1-2 vuoden tanssikokemus
keskitaso – vähintään 3 vuotta aiempaa tanssikokemusta useammalla viikkotunnilla
jatkotaso – vähintään 4 vuotta aiempaa tanssikokemusta useammalla viikkotunnilla
edistyneet – vähintään 5 vuotta aiempaa tanssikokemusta useammalla viikkotunnilla

Valitse juuri sinulle sopiva tanssiliikuntamuoto ja tule kokeilemaan!

SYYSKAUDEN VIIMEINEN TANSSILIIKUNTAKERTA 17.12.

20+ ja 30+ street&show, nyky, lyrical jazz

Ryhmät on tarkoitettu kaikille yli kaksi- ja kolmekymppisille, yläikärajaa ei ole!
Näille tunneille et tarvitse aiempaa tanssikokemusta!

Kyselyt s-postilla tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45

Hinta 130€/ kausi
Sisar- / perhe-alennus – 10%. (yksi maksaa täyden hinnan, muut oikeutettuja alennukseen, perhe-alennus koskee lapsi+vanhempia)
Kausi vko 34-49, syysloma vko 42 (ei tunteja),  yhteensä 15krt
Kyselyt s-postilla tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45

OHJEISTUS KOSKIEN PYHÄPÄIVIÄ

Street & show -tanssitunneilla jammaillaan eri tanssityylejä showtanssista streetlajeihin. Showtanssiin mausteita antaa esim. lattarit, lyrical, showjazzia, disco, cabaree ja streetlajeista mukana vahvasti mm. hip hop. Tunnin alussa lämmitellään, jonka jälkeen siirrytään koreografiallisiin osuuksiin ja/tai opetellaan tarkemmin tanssitekniikkaa. Lukukauden alussa keskustellaan ryhmän halukkuudesta osallistua näytökseen ja näin ollen myös sitoutua näytöksen vaatimaan harjoitteluun.  Ei tasoryhmiä näillä aikuisten tunneilla. Tule rohkeasti kokeilemaan!

LatinMix

Latinmix ja Dance work out ovat tehokas ja hauska liikuntamuoto! Näille tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä vaadi kausiluontoista sitoutumista vaan voit tulla mukaan koska vaan!


Torstai klo 17.00-18.00 LatinMix avoin taso (Mikko)

Kertamaksu 12€/krt, 5-kerran kortti 48€, 10-krt kortti 85€
Kausikortti: 335€ (vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille)
Kausi vko 34-51

Latinmix -tanssitunnilla tanssitaan tehokkaasti salsan, reggeatonin, merenguen ja muiden latinalaisrytmien parissa uusimpiin hittibiiseihin. Tunnilla on tarkoitus saada syke ylös ja hiki virtamaan niin, että sitä ei edes huomaa kun on niin hauskaa. Tanssien koreografiat ovat tehty niin, että musiikki ja liike tukevat toisiaan, jolloin tanssiin pääsee helposti mukaan. Tälle tunnille voit tulla koska vaan mukaan eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittautua!
Dance work out -tanssitunnilla nostetaan sykettä kuten muillakin tanssiliikuntatunneille pohjautuen streetlajeihin kuten hiphoppiin sekoittaen joukkoon myös showtanssia, nykytanssia ja jazzin vivahteita. Helpot koreografiat muodostuu pikkuhiljaa usealla toistolla ja tunnelma vaihtuu tunnilla lajista toiseen unohtamatta lihashuoltoa.
Kyselyt p. 050-442 65 45 tai tanssi@tanssistudiocentro.fi

Bailatino

Mukaansa tempaavaa tanssiliikuntaa!

Ma 17.00-18.00  Bailatino jatkotaso (Petsy)
Ti  09.30-10.30 55+ Bailatino avoin taso +55 (Mikko)
Ti klo 10.30-11.30 Bailatino alkeiden alkeet +55 (Mikko)
Ti klo 17.00-18.00 Lattaritekniikka 10 krt kurssi (Petsy)
Ti klo 19.15-20.15 Bailatino alkeiden alkeet (Marita)  HUOM SOVELTUU ALOITTELIJOILLE!

Ke 17.00-18.00 Bailatino jatkotaso (Petsy) 

To 09.30-10.30 55+ Bailatino avoin taso +55 (Mikko)
Pe klo 11.30-12.30 Lattaritekniikka +55 (Petsy)

Su 17.00-18.00  Bailatino avoin taso (Petsy/Carina) tällä tunnilla tehdään yhden tanssin pitkä koreografia useamman viikon.
vko 34-37 samba / vko 38-41 rumba / vko 42-45 chachacha / vko 46-48 salsa / vko 50 yllärilaji

Kertamaksu 12€/krt, 5-kerran kortti 48€, 10-krt kortti 85€
Kausikortti: 335€ (vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille)
Kausi vko 34-51

 

Tanssistudio Centron bailatinotunnit ovat mukaansa tempaavaa tanssiliikuntaa, jossa tanssitaan kuumia latinalaistansseja. Näitä ovat mm. samba,  cha-cha, salsa, rumba, jive, cumbia, bachata, reggeaton, paso doble ja tango. Bailatinon ideana on antaa liikkumisen iloa ja nautintoa rytmikkään latinalaisamerikkalaisen musiikin vauhdittamana. Bailatino soveltuu kaikille ikäryhmille kuntoon ja kokoon katsomatta. Tanssikoulussamme bailatinotunnin rakenne muodostuu lämmitelystä tutuilla ja helpoilla liikkeillä, sykettä nostattavista ja rauhoittavista elementeistä eri tempoisilla tansseilla sekä loppujäähdyttelystä hitaampien tanssien tahdissa ja viimeinen silaus tehdään venyttelyllä. Tunneilla tanssivarustus tulee olla mukava ja liikkumiseen sopiva. Kengät olisi hyvä olla esim. Aerobic-tossut tai tanssilenkkarit. Näille tunneille voit tulla mukaan koska vaan eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen!
Kyselyt p. 050-442 65 45 tai tanssi@tanssistudiocentro.fi

 

Baby&Mom - Bailatino

Baby&Mom- Bailatino on äidin ja vauvan (3-12kk) yhteinen tanssillinen liikuntamuoto.

Perjantai klo 10.30-11.20 Baby&Mom bailatino 5 krt kurssi (Petsy)
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kertamaksu 12€ / krt, 5 – kerran kortti 48€
viikot 34 – 38

Tanssinopetustunnin aikana kohtaavat lattarimusiikki, liike ja kommunikaatio. Ne kaikki yhdistävät äitiä ja vauvaa sekä luovat myönteistä että iloista ilmapiiriä. Lapsi on tanssin aikana paljon äidinsä sylissä. Tunnilla tutustutaan moniin eri lattaritansseihin esim. samba, cha cha cha, salsa ym. Tunti sisältää vauhdikkaan tanssimisen lisäksi lihashuoltoa sekä venyttelyä. Äiti-vauvajumppa on laatuaikaa vauvan kanssa kunnon kohetessa. Tule kokemaan unohtumattomia hetkiä lapsesi kanssa! Tälle tunnille voit tulla mukaan koska vaan eikä tarvitse ilmoittautua!

ÄITI&LAPSI-TANSSI

Äit&Lapsi-tanssi (1,5 – 3 vuotiaille) on aikuisen ja lapsen yhteinen tanssihetki.

Äiti&Lapsi-tanssi 5 krt (vko 34-38)
su klo 16.00-16.30 / Laura
48€/kurssi tai 5-/10krt. kortti mikäli käyt muilla tunneilla
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Rytmi, leikittely sekä yhteistyö luovat positiivisen kokemuksen ja elämyksellisen hetken lapsen ja vanhemman välille. Tunnin tavoitteena on ilottelu ja leikin varjolla tapahtuva oppiminen. Tunnin aikana tutustutaan moniin eri rytmeihin, niin tutumpiin kuin hieman vieraampiinkin. Tunnilla käytetään lisänä mielikuvitusosioita, rytmiharjoitteluita sekä venyttelyitä, ja kaikki toteutetaan lapsen lähtökohdat huomioiden. Pienten lasten ja aikuisten yhteisillä tunneilla on erityisen tärkeää, että aikuinen ja lapsi toimivat tavallaan toistensa ”työpareina”. Tanssitunnin aikana lapsi tarvitsee monesti vanhemman apua, tukea ja rohkaisua. On suositeltavaa, että ohjaajan lisäksi myös vanhempi opastaa lasta uusien asioiden opettelussa. Tuntien rakenne on aina saman rungon mukainen, ja tällä tavoin se tuo myös tuttuutta ja turvaa lapselle. Lapsen kasvaessa ja kehittyessä myös taito- ja vaatimustaso kasvaa. Tuntien monipuolisuus lisääntyy lapsen oppiessa itsenäiseen tekemiseen. Tanssitunnin kesto on noin 30-35  minuuttia. Voit tulla tunnile mukaan koska vaan, eikä tarvitse ilmoittautua!
Kyselyt s-postillaa tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45

DanZatu

DanZatu- yhdistää tanssin ja fitnessin!

Su klo 18.00-19.00 DanZatu avoin taso ( Carina/Petsy )

Kertamaksu 12€/krt, 5-kerran kortti 48€, 10-krt kortti 85€
Kausikortti: 335€ (vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille)

Kausi vko 34-50

DanZatu tunti perustuu kahteen osioon, noin 25-30 min. kestävään tanssiosuuteen sekä saman pituiseen lihaskunto osuuteen. Tanssiosuuden tanssilajit voi olla kaikkea sambasta, salsaan, afroon, jiveen tai jopa huikeaa 70′s discotyyliä. Lihaskunto-osuus on hyvin intensiivistä ja tehdään pitkiä sarjoja. Mukaansatempaava teema, sekä musiikin että tanssin kautta on mukava lisä hikiselle tunnille! Tervetuloa kokeilemaan! Tälle tunnille voit tulla mukaan koska vaan ja ei tarvitse ilmoittautua etukäteen!
Kyselyt p. 050-442 65 45 tai tanssi@tanssistudiocentro.fi

Lattaritekniikka

Tunnilla tutustutaan tanssin eri osa-alueisiin monipuolisesti ja uudesta näkökulmasta. Ei ennakkoilmoittautumista. Tule kun sinulle sopii!

Ti klo 17.00-18.00 Lattaritekniikka (Petsy / Carina)
Kaksi viiden kerran settiä vko 34-38 (Petsy) ja 39-43 (Carina).

Pe klo 11.30-12.30 Lattaritekniikka (Petsy)

Kertamaksu 12€/krt, 5-kerran kortti 48€, 10-krt kortti 85€
Kausikortti: 335€ (vapaa osallistuminen kaikille tanssiliikunnan tunneille)

Tunnilla opetellaan vartalon eri liikeratoja ja löydetään omasta kehosta uutta liikettä niin tanssi-improvisaation kuin tutumman liikkeen kautta. Pääasia tunnilla on oman kehon tuntemuksen kehittäminen ja rajojen venyttäminen sekä latinalaistanssien tanssitekniikan kehittäminen. Tunnilla pysyttelemme pidemmän aikaa samassa tanssissa ja opettelemme tanssitekniikkaa, jalkatyötä, painon siirtoja, painon vapautusta, käsien ja vartalon liikkettä yms.
Kyselyt p. 050-442 65 45 tai tanssi@tanssistudiocentro.fi

Tiiviskurssit

Let’s rock the chairBurlesque – workshop by Minna Huunonen lauantaina 28.11.

ChairBurlesque on hauska tanssimuoto, joka sopii kaikille. Tässä lajissa tuoli on sinun partnerisi, jonka kanssa pääset tanssin uusiin ulottuvuuksiin. Workshopilla koostuu kahdesta osasta:
klo 11.30-12.45 lämmittely, askelkuvioita, tuolin käsittelyä ja liikesarjoja
klo 13.00-14.15 koreografia ja palauttava venyttely
Hinta 16€ / oppitunti tai 28€ / koko päivä
Tälle workshopille et tarvitse aiempaa tanssi kokemusta, tervetuloa mukaan!
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

BALETTI

Tanssistudio Centro tarjoaa aikuisille erilaisia tuntikokonaisuuksia. Tällä alkeiskurssilla saat hyvän tuntemuksen omaan kehoon ja tanssiin baletin alkeiden kautta. Voit myös ottaa tämän kurssin oheisena tukemaan muuta harrastusta tai vaikkapa osana oman ryhdin parantamista. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista. Tule mukaan!

Starttaamme seuraavan kurssin keväällä 2021!

Kyselyt s-postilla tanssi@tanssistudiocentro.fi tai soita p.050-442 65 45

ÄIJÄTANSSI

Jos haluaisit mennä tanssikurssille, mutta et uskalla – tule äijätanssiin! Tanssinopettaja Mikko Ahdin vetämän äijätanssitunnin tavoitteena on antaa perusvalmiudet tanssilliseen liikkumiseen helpolla, rennolla ja innostavalla tavalla. Tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin ja tavoitteena on, että kaikki oppivat tanssimaan, lähtötaso nolla.
Toki jos olet jo tanssinut ja haluat vahvistaa osaamistasi, olet myös tervetullut mukaan – lähdemme kuitenkin liikkeelle aivan alusta!

Äijätanssi 5 krt – kurssi (vko 34 – 38) 18.8. alkaen
Tiistaisin klo 18.00-19.00 (Mikko)
Hinta: 48€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ