Nina Andström aloitti tanssiharrastuksen 90-luvun alkupuolella Turussa ja myöhemmin rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti, kun hän v. 2010 valmistui tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta. Valmistumisensa jälkeen hän on opettanut täysipäiväisesti eri-ikäisiä ja tasoisia oppilaita Turussa ja lähikunnissa lajeinaan showtanssi, hip hop, jazztanssi, nykytanssi ja lastentanssi.

Hän on päässyt opettamaan alkeista ammattilaisiin pitäen tiiviskursseja mm. OAMK:n showtanssinopettajaopiskelijoille, Västra Nylands Folkhögskolanin ja Länsi-Suomen Opiston tanssilinjalaisille sekä ammattilaisille Turku Dansart ry:n aamutunneilla. Lisäksi hän on opettanut kouluissa mm. tehden koreografiat Kaarinan lukion musikaaleihin vuosina 2013-2016 sekä toiminut kesäteatterissa koreografina kesällä 2021. Tanssitreeniä on Nina hakenut itselleen aina ulkomailta asti.

Tanssistudio Centron opetiimiin Nina liittyi vuoden 2018 alusta ja hän opettaa Centrolla hip hoppia, dancemixiä ja aikuiselle showtanssia.

Tanssifilosofia: Tanssi on hieno ja monipuolinen laji yhdistäessään mm. itseilmaisun sosiaalisuuteen ja ryhmätoimintaan. Opettajana Ninalle on tärkeää kannustava ja hyväksyvä, turvallinen ilmapiiri tanssitunneilla. Hänen tavoitteenaan on, että hänen tunneillaan on hyvä tekemisen meininki, sopiva määrä haasteita ja ennen kaikkea se, että tunneilla saa kokea läjäpäin tanssiniloa, koska juuri se tanssin riemu on edelleenkin myös hänelle se suurin syy nauttia tanssista!

Tervetuloa iloisen ja kannustavan energiapakkauksen matkaan!

Ninan tunnit Centrossa:

Maanantai

Torstai

Sunnuntai

© Tanssistudio Centro 2024