Tanssikoulumme harraste-/taitotasot

AVOIN TASO – kaikille avoin tunti ja tunti etenee ryhmän mukaan, hyvä olla hieman lajikokemusta
ALKEET – et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta
TASO 1 – aloittelijat -> muutaman vuoden tanssikokemus 1krt / vko
TASO 2 – jatkotaso / edistyneet -> usean vuoden tanssikokemus useammalla viikkotunnilla

Tanssituntien tasot vaihtelevat eri lajien ja tuntien välillä. Tanssijan polku kehittyy omassa ikäryhmässään ja taso vaihtuu kokemuksen ja vuosien karttuessa oman ryhmän edistyessä. Oppilas voi vaihtaa ryhmää halutessaan ja siitä tulee aina keskustella ohjaavan opettajan kanssa. Tarvittaessa opettajamme auttavat sinua mielellään ja pitävät huolen, että sinä löydät oikean tasoisen ryhmän, jossa on paras alusta oppimiselle.

Tule kokeilemaan!

HUOM! TANSILIIKUNTATUNNEILLE ilmoittautuminen aukeaa 48 h ennen tapahtumaa. Mikäli tulet kertamaksulla sinun ei tarvitse ilmoittautua, sillä ilmoittautumisjärjestelmä vaatii 5- tai 10 krt kortin. Ilmoittautuminen on toivottavaa muttei pakollista. Mikäli tuntiin tulisi nopeasti muutos niin saamme viestin kaikille ilmoittautuneille suoraan. Ilmoittautuminen on sitova, ja varatusta, käyttämättömästä paikasta menee maksu mikäli varausta ei ole peruutettu. Peruutus tulee tehdä 3 h ennen tapahtumaa!

Jotta voit ilmoittautua tanssiliikuntatunneille on sinulla oltava käytössä Tanssistudio Centron jäsentili sekä voimassa oleva 5-tai 10- kerran kortti. Kortin voit ostaa verkkokaupasta TÄÄLTÄ tai tullessasi tunnille.

Samalla kun ostat kortin voit myös kirjautua jäseneksi.
Huom jäseneksi kirjaudutaan OTA JÄSENTILI käyttöön kohdasta. Pääset kirjautumaan TÄÄLTÄ

1) valitse tuote
2) kirjaudu sisään
3) luo jäsentili
4) maksa tuote

Kun olet saanut otettua jäsentilin käyttöösi, on helpointa jatkossa ilmoittautua Myclub-sovelluksen kautta, jonka voit ladata puhelimeesi. Sovelluksen avulla tunneille ilmoittautuminen käy nopeasti ja helposti! Mikäli tarvitset apua niin autamme mielellämme!

Tule kokeilemaan!

© Tanssistudio Centro 2024