ESIINTYMISET

Tanssikoulustamme voit myös tilata erilaisia ammattitaitoisia esityksiä juhliin tai muihin tapahtumiin.

 

TYKY

Tarjoa työntekijöillesi liikuntamahdollisuus tanssikoulussamme! Työntekijät voivat osallistua viikottaisille tanssikursseillemme tai voimme suunnitella juuri teidän työyhteisönne aikatauluun sopivan kurssin. Tanssistudiollamme on mahdollisuus järjestää kursseja niin aamu- kuin ilta-aikaankin. Ja kurssien sisällön voimme räätälöidä toiveidenne mukaisesti. Nyt meillä myös uutuutena suosittu Mindfulness.

 

POLTTARIT

Vietä hauskat polttarit kaveriporukassa tanssien ja nauraen valitsemiisi tahteihin – aina Disco Fever tunnelmasta lattarirytmeihin tai kilpatanssista zumbaan. Räätälöity koreografia voi olla käytettävissä myös yhtenä häiden ohjelmanumeroista.

Tanssikoulumme ammattitaitoiset tanssinopettajat ja heidän vauhdikas opetuksensa jää varmasti ikimuistoisena mieleenne sekä tempaa mukaansa ujoimmatkin liikkujat.

Hinta alkaen 185€

 

LASTEN TANSSISYNTTÄRIT

Tanssistudio Centron ammattitaitoiset tanssinopettajat järjestävät lapsellenne ja lasten ystäville ikimuistoiset tanssilliset synttärit Turussa. Tanssisynttäreiden aiheina voi olla tanssilajeja aina lastentanssista, hip-hopista ja baletista lattareihin ja jopa kilpatansseihin.

Hinta 185€

Ota rohkeasti yhteyttä tanssikouluumme ja varaa aika synttäreitä varten!

© Tanssistudio Centro 2024