Häätanssit

Tansseina perinteinen foksi ja suomalainen valssi eli häävalssi. Kurssit alkavat aivan alusta, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta! Ammattitaitoinen opetus takaa mukavan ja rennon ilmapiirin oppia niin, että tanssin salat luonnistuu helposti. Järjestämme häätanssikursseja läpi hääsesongin ja voit toki valita kurssitarjonnasta myös yksittäiset workshopit tai pitkät kurssit. Pitkillä lavatanssikursseilla opit kattavammin useampaa eri tanssia. Häätanssikurssien opettaja on Janica Saarni.

HÄÄTANSSIKURSSIT KESÄLLÄ 2024

 HÄÄTANSSIKURSSI  ke & to (5.-6.6.)

 HÄÄTANSSIKURSSI ma & ke (22. & 24.7.)

 

Hääpareilla on mahdollisuus varata yksityistunti häätanssiin tai häävalssin opetteluun. Yksityistunneilla voidaan harjoitella myös hääparin oma koreografia häätanssiin. Yksityistunti parille 80 €/55 min. Yksityistunneista otathan yhteyttä tanssi(ät)tanssistudiocentro.fi ja ilmoita koska haluaisitte aloittaa, mitkä viikonpäivät ja ajat sopisivat parhaiten niin vastaamme mahdollisimman nopeasti!

OSTA LAHJAKORTTI

 

Järjestämme myös kursseja esim. hääseurueille tai kaveriporukoille. Otattehan yhteyttä sähköpostilla, niin varaamme teille oman ryhmätunnin!

© Tanssistudio Centro 2024