Kuva tanssinopettaja Jatta Palmusesta

Naantalista kotoisin oleva Jatta on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta keväällä 2023. Tanssinopetuksen lisäksi hän toimii kilpailukoreografina Performing Arts -kilpailuiden puolella. Hän on aloittanut tanssin jo pienenä ja Jatalta löytyy taustasta myös 10 vuotta kestänyt joukkuevoimistelu kilpailuharrastus.

Päälajina Jatalla on showtanssi ja discodance, mutta on vuosien saatossa ehtinyt treenata monia eri lajeja aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Tällä hetkellä Jatta kehittää itseään aktiivisesti eteenpäin myös showlatinon puolella. Hän pitää jatkuva kehittymistä ja uuden oppimista tärkeänä työkaluna sekä tanssijan että tanssinopettajan työssä. Hän kokeekin tanssissa mahtavimmaksi ikuisen mahdollisuuden kehittyä ja löytää uusia kehollisia reittejä.

Opettajana Jatta on kannustava ja innostava, jonka opetuksessa huokuu lempeys sekä määrätietoisuus. Jatalle tärkeitä periaatteita opettajana ovat vuorovaikutus, turvallisuus, yksilön kohtaaminen ja kehityksen tukeminen. Pitkän liikunnan- ja tanssiharrastuksen perusteita on turvallinen ja vakaa pohja, jonka päälle rakentuvat yksityiskohdat – tätä perusajatusta Jatta haluaa vaalia opetustyössään. Tanssin riemu ja ilo ovat läsnä Jatan tunneilla!

 

Torstai

Perjantai

© Tanssistudio Centro 2024